MACH Distribution

MACH Distribution er officiel distributør af produkter fra Gyraf Audio i Danmark og resten af Norden.
Kontakt mig for mere info:
E-mail: marcus@machmastering.dk

Tlf.: (+45) 51 14 89 26

Læs mere om Gyraf Audio her: www.gyraf.dk

PRODUKTER

G25 VocalShape Recording Channel
Gyraf G25 VocalShape Recording Channel - product image

G25 er det nyeste produkt fra Gyraf Audio. G25 er en rørbaseret mikrofon-preamp og channelstrip, specifikt designet til at tracke vokaler. I G25 finder du flere funktioner fra tidligere Gyraf-produkter – f.eks. vari-mu compressor baseret på G10, tilting EQ baseret på G23-S og clipper baseret på G21.

G24 Dual/Stereo/MS Opto-Compressor – “Passive Aggressive”
Gyraf G24 Dual/Stereo/MS Opto-Compressor - "Passive Aggressive" - product image

G24 er en passiv optisk compressor. Compressoren er opbygget af to stereo-compressorer, der kan indstilles individuelt. Her er både de klassiske threshold-, ratio-, attack- og release-kontroller, men også unikke funktioner som ‘Elliptic’, der styrer om hver compressor arbejder i stereo eller mid/side, samt ‘Feed’, der styrer om sidechainen detekterer før compression (Feed-forward) eller efter compression (Feedback).
Ved at have to compressorer kan man f.eks. arbejde med to forskellige tidsindstillinger, eller man kan have individuel kontrol over henholdsvis mid og side.
G24 er en meget transparent compressor, der fungerer super godt til f.eks. overall level-justering i mastering-sammenhænge.

G23-S Stereo Tilting Equalizer
Gyraf G23-S Stereo Tilting Equalizer - product image

G23-S er en “Tilting Equalizer”. Med denne EQ kan brugeren styre en “tilt-kurve”, der er en helt lige linje over hele frekvensspektret, der så kan tiltes. På den måde kan man hæve lave frekvenser, mens høje frekvenser dæmpes, eller omvendt. På den måde kan et mix tiltes mørkere eller lysere. Til sidst kan mixet finjusteres med en 3-bånds tonekontrol, hvor hvert bånd har tre forskellige frekvenser.
G23 er rørbaseret, men der er mulighed for at skifte til et “solid state-mode”, så al forstærkning foregår med moderne integrerede kredsløb, fremfor rør. Denne konfiguration findes også i G14-S.

G22 Dual/Stereo/MS Vari-Mu Compressor
Gyraf G22 Dual/Stereo/MS Vari-Mu Compressor - product image

G22 er en dual vari-mu compressor. Her er der mulighed for at arbejde i dual-mono, stereo eller mid/side. Kredsløbet er baseret på G10-compressoren, som har været en del af Gyrafs produktrække helt fra starten!
Vari-funktionen giver mulighed for at justere, hvordan de to kanaler korrelerer, hvis de har to forskellige indstillinger.

G21 Magneto-Dynamic Infundibulum
Gyraf G21 Magneto-Dynamic Infundibulum - product image

G21 er en passiv “clipper”, der giver mulighed for at clippe indenfor tre frekvensbånd. Selv om clipping ofte er uønsket, kan det dog i nogle sammenhænge være et stærkt værktøj, f.eks. til at udglatte transienter, dæmpe resonanser eller til at opnå loudness på en lidt anderledes måde. Med G21 har brugeren stor kontrol over enkeltelementer i et stereo-mix – ved at clippe indenfor et af de tre bånd, kan f.eks. trommer, percussion og resonanser af forskellig art kontrolleres på en mere transparent og “umærkbar” måde, end hvad man kan opnå med f.eks. dynamisk EQ eller multibånds-compressor. En af de store fordele ved det parallelle design er, at der ikke opstår faseproblemer, da frekvensbåndene ikke skal kombineres til sidst.

G14-S Parallel Passive Stereo Tube EQ
Gyraf G14-S Parallel Passive Stereo Tube EQ - product image

G14-S er en passiv EQ med 5 bånd, hvert bånd med 11 nøje udvalgte frekvenser samt variabel Q-værdi.
EQ’en er desuden forsynet med en trim-kontrol, så der kan justeres for evt. level-forskel, når EQ’en er aktiv.
G14 har to forskellige forstærkertrin, der kan skiftes imellem. Det ene trin er baseret på rør, det andet på moderne integrerede kredsløb – to vidt forskellige “flavours”. Denne konfiguration findes også i G23-S.

G10 Stereo Vari-Mu Tube Compressor
Gyraf G10 Stereo Vari-Mu Tube Compressor - product image

G10 er en compressor baseret på det klassiske vari-mu princip, hvor al gain reduction foregår med rør. Brugeren har fuld kontrol over de traditionelle threshold-, ratio-, attack- og release-parametre. Derudover kan der switches et highpass-filter (med tre forskellige cut-frekvenser) ind i sidechainen, så compressoren ikke reagerer på lave frekvenser.

da_DKDansk